Ontzorgexpert

Ontzorgexperts

Wij zijn als installatiebedrijf aangesloten bij de ontzorgexperts.nl van Abel&co en zijn gespecialiseerd in woningaanpassingen voor de moderne 55-plussers. Door gerichte aanpassingen wordt de levenskwaliteit van deze toenemende groep aanzienlijk verbeterd. Voorzieningen die nu onder ‘luxe’ en ‘comfort’ vallen, kunnen later het verschil betekenen tussen zelfstandig thuis blijven wonen of niet.

Comfort en veiligheid

In Nederland kunnen ouderen steeds minder ondersteuning verwachten van de overheid. Naar verwachting zullen steeds meer mensen noodgedwongen thuis moeten blijven wonen. De ontzorgexperts installeren hulpmiddelen die de woning levensloopbestendig maakt, zodat u langer zelfstandig kunt blijven wonen. Een woning waarbij wooncomfort en veiligheid centraal staan.

Advies en installatie

Door verplichte trainingen en cursussen zijn de Ontzorgexperts gespecialiseerd in de wensen van 55-plussers. Daardoor kunnen wij u van advies op maat voorzien. Zo wordt er samen gekeken naar de beste oplossingen voor uw woning. Kijk voor meer informatie en een interactieve rondleiding door een demowoning op www.ontzorgexperts.nl.

Heeft u vragen?

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.