Service & onderhoud

Onderhoud voor uw cv-ketel

Het is belangrijk om periodiek onderhoud aan uw cv-ketel te laten plegen. Bij een goed onderhouden cv-ketel is de veiligheid gewaarborgd, werkt deze zuiniger, gaat deze langer mee en wordt de kans op storingen aanzienlijk verkleind. Wij hebben verschillende onderhoudscontracten voor particulieren, met passende prijs en hoge service graad. Alleen voor klanten met een onderhoudsabonnement hebben wij een 24 uur storingsdienst bij calamiteiten.

Onderhoud aan andere toestellen

Wanneer wij uw cv-ketel onderhouden en periodiek bij u langskomen, dan kunnen we ook uw ander toestellen onderhouden. U kunt dan denken aan uw ventilatiesysteem, luchtbehandeling, boiler, geiser, etc. Mogelijk heeft u een warmtepomp of zonneboiler, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud.

WhatsApp Image 2019-11-21 at 08.16.11(1)

Onderhoud aan W-installaties bedrijven

Voor grotere W-installaties bij bedrijven in utiliteitsbouw, welness, horeca of ander type bedrijven, hebben we op maat gemaakte onderhoudscontracten. Ook bij deze contracten zit een 24 uur storingsdienst inbegrepen bij calamiteiten.

Storingsdienst

Heeft u een acute storing en neemt u een onderhoudsabonnement bij ons af, dan zijn wij buiten kantooruren bereikbaar op het storingsnummer: 06 2223 4779. Voor niet dringende storingen vragen wij u om tijdens kantooruren het reguliere nummer te bellen.

Vragen over service & onderhoud?

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.