Verwarming

Cv-ketel vervangen

Is uw cv-ketel aan vervanging toe, dan kunnen wij deze voor u vervangen. Een nieuwe cv-ketel is waarschijnlijk energiezuiniger dan uw huidige. We onderzoeken dan gelijk of het rookgaskanaal nog veilig is. Als u uw huis op duurzame wijze wilt verwarmen, dan bent u bij Installatiebedrijf Roderland aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame installaties en geven advies op maat. Meer hierover vindt u op de pagina duurzame energie

WhatsApp Image 2019-11-21 at 08.16.11(2) cut

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel kan een forse investering zijn. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren. Het grote voordeel van een cv-ketel huren, is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen. Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Radiatoren, vloer- en wandverwarming

Bij een cv-installatie horen (design) radiatoren en/of vloer-, en wandverwarming. Omdat lage temperatuurverwarming, zoals vloer- en wandverwarming energiezuinig en comfortabel is, adviseren wij deze toe te passen. Wand- en vloerverwarming passen door het energiezuinige karakter uitstekend bij een warmtepomp. Wilt u weten of vloer-, of wandverwarming in uw huis kan worden aangelegd, neem dan contact met ons op. Wij geven advies op maat.

Cascadesystemen

Cascadesystemen zijn ontworpen om gebouwen te verwarmen die meer warmte vragen, dan een enkele cv-ketel kan genereren. Meerdere cv-ketels worden in dat geval parallel gekoppeld, waardoor ze de juiste hoeveelheid warmte genereren voor het hele gebouw. Het systeem kan worden uitgebreid met meer cv-ketels, wanneer er een grotere warmtebehoefte is. Hiermee wordt een zuinige en bedrijfszekere installatie gecreëerd.

Vragen over verwarming?

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.