Over ons

Installatiebedrijf Roderland, Heerlen

Het team van Installatiebedrijf Roderland bestaat uit 45 specialisten welke elk vanuit hun eigen expertise dicht bij de klant staan.

Geschiedenis

Installatiebedrijf Roderland is in 2015 herstart als werktuigbouwkundig installatiebedrijf en heeft een rijke historie aan projecten in Limburg en ver daarbuiten. Roderland is al die tijd een begrip in Limburg. Naast een Nederlandse B.V., is er een Duitse GmbH opgericht om ook de Duitse markt te kunnen bedienen.

Screen Shot 2019-08-09 at 11.55.05

Overname Nilwik

In 2017 hebben we Installatiebedrijf Nilwik uit Voerendaal overgenomen. Nilwik is gespecialiseerd in duurzame technieken en in de particuliere markt. Met deze overname hebben we ons dienstenpakket uitgebreid, zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Wij richten ons met deze overname op de toekomst, in het verduurzamen van onze woningen en bedrijfsgebouwen.

Duurzaamheid staat centraal

Wij staan inmiddels bekend om ons kwalitatief hoogwaardige en duurzame installatiewerk voor particulier en bedrijf. We leveren maatwerk, zijn een platte organisatie en daardoor uiterst flexibel. Door onze brede kennis en onze jarenlang opgebouwde vakmanschap, zijn wij gewend om naar uw wensen te luisteren en deze te vertalen naar technische oplossingen. Wij werken voor particulieren, VvE’s, aannemers, MKB, utiliteit, wellness en horeca. Of het nu om nieuwbouw of een complete renovatie met duurzame installaties van uw woning of bedrijf gaat, wij kunnen deze werkzaamheden voor u van A tot Z uitvoeren.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.